Dochterondernemingen

IKA Nederland

5 december 2023
Een mooie nieuwe ontwikkeling voor de IKA Groep en Stichting praktijkopleiding Arbo professionals (SPAP)/Bedrijfsarts op maat (BOM).
Wij zijn voornemens binnenkort een intensieve samenwerking aan te gaan met ‘TopzorgGroep’; een netwerk van multidisciplinaire praktijken in Nederland.
TopzorgGroep werkt o.a. nauw samen met Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland voor wat betreft producten als
-
Medisch Specialistische Revalidatiegeneeskunde o.l.v. de revalidatiearts,
-
Hartrevalidatie o.l.v. de cardioloog,
-
Longrevalidatie o.l.v. de longarts
-
Specialistische GGZ o.l.v. de psychiater, klinisch psycholoog of psychotherapeut
Verder zijn ze actief op gebied van lifestyle, UWV/WMO re-integratie, letselschade en bedrijfszorg/arbeidsrevalidatie trajecten.
TopzorgGroep levert multidisciplinaire paramedische zorg zoals (alle mogelijke specialisaties binnen de) fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychologie in een toenemend aantal locaties in Nederland.
Topzorggroep beschikt over een forse backoffice ter ondersteuning van de zorgprofessionals en praktijken en is geauditeerd en aangesloten bij het kwaliteitscertificaat ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’.
Zie ook: www.topzorggroep.nl en www.srnrevalidatie.nl
De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van zowel TopzorgGroep als IKA Groep en SPAP/BOM. Hiermee verstevigen wij samen de kwaliteit, de (kosten-) effectiviteit en duurzaamheid van onze zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënten in Nederland.
Wij zien uit naar de samenwerking!

VOZ Magazine

Sanacare Medisch Adviesbureau

Centrum Medische Expertise

Bedrijfsarts op Maat / Stichting Praktijkopleiding Arbo Professionals

Zorgklacht.nl

Intercare Revalidatie BV

Cost Recovery

Kamer van Koophandel Holland Turkije